fbpx

MARIJANA FASHION DREAMS

Moj cilj je kvalitet i to je preduslov u kreiranju novih unikatnih komada. 

Obraćanje pažnje na svaki detalj jeste osnovni princip mog rada. Time želim da iskažem poštovanje pre svega prema svom trudu, ali i prema svakoj od vas koja prati moj kreativni rad. 

Materijale biram prema svom senzibilitetu – isključivo najfinije, najkvalitetnije i najlepše. 

Inspirativni momenat za novo stvaranje biće kvalitet i lepota materijala od kojih nastaju moje modne kreacije. Radim onda kada mi je zadovoljstvo da se tome posvetim, pa tako svaki komad nastaje u trenucima potpune inspiracije i zadovoljstva. 

U ponudi su samo gotovi, limitirani proizvodi – unikatni komadi ešarpi, marama, suknji, bluza i haljina u varijacijama modela. 

Model haljine sam osmislila po uzoru na model bluze. Poželela sam da kreiram haljinu koja bi, baš kao i bluza, mogla da bude prikladna za svaku priliku i dobar izbor za bilo koje doba dana. 

U zavisnosti od veličine, ovi modeli mogu biti komotniji ili potpuno pripijeni uz telo.

WATERFALL DRESS AND WATERFALL BLOUSE

Gornji deo haljine pruža ležernost oko grudi i struka, a donji deo, pripijen uz telo, ističe nežnost bokova i damsku ženstvenost.

Haljina je zamišljena tako da naglašava prirodne obline tela, a da pri hodu i sedenju bude udobna. 

Bilo da se odlučite za bluzu ili haljinu, izgledaćete elegantno i nenametljivo, a pritom ćete se osećati prijatno i lepo.

FASHION DREAMS SKIRT

Suknje koje stvaram takođe se mogu nositi na različite načine. Mogu biti više ili manje strukirane, duže ili kraće.

Krasi ih jednostavnost i elegancija,  a zanimljive su i zbog načina na koje mogu da se vezuju oko struka. Modne snove ostvarujem kroz maštovitost u kreiranju suknji sa dva lica.

Iako su suknje zamišljene tako da budu ležerne i jednostavne, žena će se u njima uvek osećati jedinstvenom i dominantnom.

Jednostrane suknje izrađujem od čiste sirove svile, buret, šardon, brokat svile i drugog premijum materijala koji je izuzetno lep i romantičan. 

SR