fbpx

NAČINI PLAĆANJA PRILIKOM ONLINE KUPOVINE

1. Gotovinsko plaćanje pouzećem


Opcija plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke): U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine, roba će Vam biti poslata kurirskom službom. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom pri preuzimanju.
Cenovnik Pošte Srbije možete pogledati na njihovom sajtu).


Troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku Post Express-a, a u zavisnosti od vrednosti i težine paketa.
Prodavac skreće pažnju na činjenicu da Kupac pri plaćanju pouzećem ima dodatni trošak na ime prenosa novca/otkupnine koji plaća Pošti Srbije odnosno kurirskoj službi.


Nakon potvrde o kupovini koja kupcu stiže mejlom, pošiljke se predaju kurirskoj službi. Rok isporuke je 3–5 radnih dana.

2. Onlajn plaćanje karticom


Prilikom odabira opcije plaćanja karticama, bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni sistemu Prodavca.
Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, American Express, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko interneta. Takođe, putem kreditne kartice Banka Intesa možete kupovati na rate ukoliko Vaša kupovina prelazi iznos od 15.000 dinara dok je maksimalan broj rata 6. Molimo Vas da proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.


Procedura online kupovine platnim karticama


Nakon što potvrdite porudžbinu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje.


Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu Prodavca.
Nakon uspešno obavljenog plaćanja bićete vraćeni na WebShop sa obaveštenjem da je transakcija uspešno obavljena. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na WebShop sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

DODATNE OPCIJE PLAĆANJA:


3. E-banking ili mobi aplikacija

Poručene Proizvode Potrošač može platiti direktnom uplatom na račun Prodavca uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja.


Ukoliko ste korisnik elektronskog bankarstva (e-bankinga), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde porudžbine. Obavezno je upisati broj porudžbine u delu „svrha uplate“ na uplatnici, jer je ovo polje vezano za identifikacioni broj porudžbine na koju se uplata odnosi. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu.


4. Uplatnicom u banci ili pošti


Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde porudžbine. Obavezno je upisati broj porudžbine u delu „svrha uplate“ jer je ovo polje vezano za identifikacioni broj porudžbine na koju se uplata odnosi. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu.


Ukoliko Kupac ne izvrši plaćanje po porudžbini u roku 24h od trenutka njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 24h plaćanje po toj porudžbini nije moguće, ali Kupac može napraviti novu porudžbinu i izvršiti uplatu po novoj porudžbini.
Za porudžbine kreirane petkom ili za dane vikenda rok za realizaciju uplate je umesto 24h je ponedeljak do 17h.


Prodavac isporučuje Kupcu samo artikle za koje je primio potvrdu o uplati od svoje banke. Nakon prijema informacije od banke Prodavac će promeniti status porudžbine iz „FASHION DREAMS“ u status „READY FOR DELIVERY“. Nakon slanja paketa Kupcu, porudžbina dobija status „POSLATO“, a kada Kupac preuzme pošiljku, status „DOSTAVLJENO“.

5. Plaćanje na rate (samo karticama Banca Intesa)


Banca Intesa nudi Vam mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, do 6 mesečnih rata, korišćenjem Visa, MasterCard ili American Express kartice izdate od Banca Intesa.


Prilikom odabira opcije plaćanja karticama, bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa, koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni sistemu Prodavca.

Potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koji možete pročitati sa Vaše kartice.

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom birate željeni broj rata za plaćanje svoje porudžbine.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u domaćoj valuti (RSD).
Plaćanje na rate je moguće samo karticama Banca Intesa. Kupac koji koristi uslugu on-line plaćanja karticama u ovoj on-line prodavnici mora ispunjavati sledeće uslove:
– isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini;
– samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje. 

SR